TEAMS
Kształcenie na odległość - poradnik
Ochrona danych osobowych a zdalne nauczanie - poradnik uodo
Poradnik - nauczyciele, dyrektorzy
Zadania dla klasy VIII
MEN OKE Kraków
Koncepcja pracy szkoły
Koncepcja pracy przedszkola
Artykuł
Październik 2019
Listopad 2018
Listopad 2017
Lipiec 2017
Grudzień 2016
Lipiec 2016
Grudzień 2015
Sierpień 2015
Grudzień 2014
Sierpień 2014
Specyfikacja istotnych warunków zamówienia
Pliki do pobrania
Załącznik 1 - formularz ofertowy - PDF
Załącznik 2a - warzywa, owoce i jaja - PDF
Załącznik 2b - różne produkty spożywcze - PDF
Załącznik 2c - mięso i produkty mięsne - PDF
Załącznik 2d - produkty mrożone i ryby - PDF
Załącznik 2e - pieczywo - PDF
Załącznik 2f - drób - PDF
Załącznik 2g - posiłki gotowe - PDF
Załącznik 2h - ziemniaki - PDF
Załącznik 2i - produkty mleczarskie - PDF
Załącznik 3 - Oświadczenie wykonawcy - PDF
Załącznik 4 - Informacja dotycząca przynależności do grupy kapitałowej - PDF
Załącznik 5 - wzór umowy - PDF
Informacja o transmisji online z otwarcia ofert przetargu - listopad 2020
Informacja z otwarcia ofert na realizację zadania - listopad 2020
Informacja o wyborze najkorzystniejszej oferty - listopad 2020